Αντίγραφο Πτυχίου – Αναλυτική βαθμολογία

Έχετε αποφοιτήσει από κάποιο Πανεπιστημιακό ή Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στην Αττική και χρειάζεστε αντίγραφο του πτυχίου σας ή αναλυτική βαθμολογία; Δεν έχετε χρόνο για να τα παραλάβετε, καθώς οι γραμματείες των σχολών λειτουργούν συνήθως συγκεκριμένες ώρες; Διαμένετε στην επαρχία ή στο εξωτερικό και είναι αδύνατον να βρείτε κάποιον εκπρόσωπο να σας εξυπηρετήσει;

Η εταιρεία διεκπεραίωσης υποθέσεων σε Αθήνα και Προάστια vpartner έχει τη δυνατότητα και την απαραίτητη υπομονή να σας εξυπηρετήσει άμεσα.. Μπορούμε να παραλάβουμε το αντίγραφο του πιστοποιητικού σπουδών σας / την αναλυτική βαθμολογία ή/και να καταθέσουμε την αίτηση για την έκδοσή τους. Μη χάνετε άλλο χρόνο επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας!

Ενδεικτικά τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείτε είναι:

1.             Φωτοτυπία ΑΔΤ.

2.             Προαιρετικά αριθμός μητρώου φοιτητή ή αριθμός φοιτητικής ταυτότητας.

3.             Επικυρωμένη εξουσιοδότηση προς το γραφείο μας.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι είμαστε γραφείο που διεκπεραιώνει υποθέσεις και δεν είμαστε συνεργάτες των διάφορων δημοσίων ή ιδιωτικών υπηρεσιών, επομένως δε φέρουμε κάποια ευθύνη για το χρόνο διεκπεραίωσης οποιασδήποτε υπόθεσης ή για επιπλέον έγγραφα που μπορεί να απαιτηθούν.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@vpartner.gr (όλο το 24ωρο) αναγράφοντας το αίτημα-ερώτημά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6971708036 εργάσιμες ημέρες 09.30 - 17.00.

 

Facebook page