Διεκπεραίωση δήλωσης κλοπής αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας

Ελπίζουμε να μη συμβεί στον καθένα. Σε περίπτωση όμως που σας κλέψανε το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα σας και επιθυμείτε να το δηλώσετε στο υπουργείο μεταφορών, έχετε ήδη αρκετά προβλήματα για να ασχοληθείτε και με αυτό. Η εταιρεία vpartner έχει τις γνώσεις και την υπομονή να το αναλάβει για εσάς. Συγκεντρώστε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, συμπληρώστε και επικυρώστε τις αιτήσεις (μπορούμε να σας τις στείλουμε κι εμείς) και επικοινωνήστε μαζί μας. Ενδεικτικά τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείτε είναι: 

1.     Φωτοτυπία ΑΔΤ.

2.     Επικυρωμένη αίτηση (ΜΤΑΚ-28).

3.     Επικυρωμένη εξουσιοδότηση προς το γραφείο μας.

4.     Βεβαίωση δήλωσης κλοπής στην Αστυνομική Αρχή..

Για να αναλάβουμε στη συνέχεια τη γραφειοκρατική διαδικασία επικοινωνήστε μαζί μας στο info@vpartner.gr (όλο το 24ωρο) αναγράφοντας το αίτημα-ερώτημά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6971708036 εργάσιμες ημέρες 09.30 - 17.00.  

Παρακαλούμε σημειώστε ότι είμαστε γραφείο που διεκπεραιώνει υποθέσεις και δεν είμαστε συνεργάτες των διάφορων δημοσίων ή ιδιωτικών υπηρεσιών, επομένως δε φέρουμε κάποια ευθύνη για το χρόνο διεκπεραίωσης οποιασδήποτε υπόθεσης ή για επιπλέον έγγραφα / αλλαγές αιτήσεων που μπορεί να απαιτηθούν.