Διεκπεραιώσεις με 20 Ευρώ με το ΦΠΑ

Διεκπεραιώσεις με 20 Ευρώ με το ΦΠΑ έως 30/03/2019!!

Η εταιρεία vpartner αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση των υποθέσεών σας στους διάφορους τομείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα. Ενδεικτικά μπορούμε να αναλάβουμε κατάθεση εντύπων στο μητρώο της εφορίας, κατάθεση αίτησης για μεταβίβαση οχημάτων, αλλαγή ονόματος στη ΔΕΗ, διεκπεραιώσεις σε Ειρηνοδικείο, Πρωτοδικείο κ.α.

Δε μπορείτε να περιμένετε στην ουρά; Εργάζεστε και δεν προλαβαίνετε; Αναθέστε μας σε εμάς τις διεκπεραιώσεις σας έως 30/03/2019 και επωφεληθείτε της Super προσφοράς  με την τελική αμοιβή του γραφείου μας στα 20 Ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).  

*Στην τιμή περιλαμβάνεται αποκλειστικά η αμοιβή του γραφείου μας. Δε συμπεριλαμβάνεται κόστος τυχόν παραβόλων που απαιτούνται και πρέπει να προκαταβάλλονται ή έξοδα αποστολής από/προς το γραφείο μας.

** Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν επιπλέον έγγραφα που μπορεί να απαιτηθούν, για διορθώσεις που μπορεί να απαιτηθούν ή για λάθη/παραλείψεις υπαλλήλων των διαφόρων φορέων. Είμαστε εταιρεία διεκπεραιώσεων και όχι συνεργάτες των διαφόρων υπηρεσιών.

** *Η προσφορά δεν περιλαμβάνει σύνθετου τύπου διεκπεραιώσεις, όπως ενάρξεις /μεταβολές/ διαγραφές  εταιρειών κ.α και εννοείται σας επιβεβαιώνεται το ποσό χρέωσής σχετικά με την αμοιβή μας πριν την ανάθεση της διεκπεραίωσης σε εμάς.  

**** Καλύπτουμε τις περιοχές Κέντρο Αθήνας, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, Περιστέρι, Πετρούπολη, Ίλιον, Άγιοι Ανάργυροι, Καματερό, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μέγαρα, Ταύρος, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Γλυφάδα.Πειραιάς, Παπάγου, Χολαργός, Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Κηφισιά, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη, Μελίσσια, Μαρούσι, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Πεύκη, Λυκόβρυση.

***** Λόγω μεγάλου όγκου αιτημάτων που λαμβάνουμε μπορεί να παρουσιαστούν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτησή σας οπότε παρακαλούμε μην απευθυνθείτε σε εμάς την τελευταία στιγμή. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την προσφορά χωρίς προειδοποίηση.

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πως αναθέτω σε εσάς την υπόθεσή μου;

Βήμα 1: Ενημερώστε μας με email σχετικά με το αίτημά σας στο info@vpartner.gr όσο ποιο αναλυτικά μπορείτε αναγράφοντας απαραίτητα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας. Για επείγοντα θέματα ή για κλείσιμο ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6971708036 (εργάσιμες ημέρες 09.30 - 17.00).

Βήμα 2: Σας επιβεβαιώνουμε το τελικό κόστος και σας αποστέλλουμε το έντυπο εξουσιοδότησης που πρέπει να επικυρώσετε σε κάποιο ΚΕΠ της περιοχής σας και να μας το επιστρέψετε συμπληρωμένο μαζί με τα επιπλέον έγγραφα που αφορούν την υπόθεσή σας.

Βήμα 3: Όταν παραλάβουμε το αίτημά σας, λαμβάνετε επιβεβαίωση με email ή τηλεφωνικά, όπως και ενημέρωση για τυχόν εκκρεμότητες σχετικά με δικαιολογητικά που μπορεί να προκύψουν, κατά τη διάρκεια της εργασίας που μας αναθέσατε.

Βήμα 4: Αφού ολοκληρώσουμε τη διεκπεραίωση της υπόθεσής σας, σας αποστέλλουμε τα τελικά έγγραφα και πληρώνετε την αμοιβή του γραφείου μας και επιπλέον τα έξοδα αντικαταβολής. Παρακαλούμε σε περίπτωση που επιθυμείτε την έκδοση Τιμολογίου για τις υπηρεσίες μας ενημερώστε μας εκ των προτέρων για την έκδοση του σχετικού παραστατικού από το γραφείο μας.


Θέλω να σας φέρω ή/και να παραλάβω τα τελικά έγγραφα από εσάς. Δε θέλω να πληρώσω τα έξοδα αντικαταβολής, ούτε να σας στείλω τα έγγραφα με courier.  Μπορώ να φέρω ή/και να παραλάβω τα έγγραφα από τη Διεύθυνσή σας;

Φυσικά και μπορείτε, μόνο όμως παρακαλούμε μόνο κατόπιν συνεννοήσεως. Το γραφείο μας βρίσκεται Λ.Κηφισίας 125-127, Αθήνα, τκ 11524 (εντός Εμπορικού κέντρου COSMOS).

 

Γιατί να απευθυνθώ σε εσάς ενώ υπάρχουν πολλά γραφεία διεκπεραιώσεων;

Αν εξυπηρετήστε από κάποιο άλλο γραφείο και είστε ευχαριστημένοι φυσικά και δεν έχετε λόγο να το κάνετε. Είμαστε νέο γραφείο με τεράστια εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών. Σε περίπτωση όμως που μελλοντικά θέλετε να μας δοκιμάσετε είμαστε στη διάθεσή σας.

 

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο info@vpartner.gr

 

Διεκπεραιώσεις με 20 Ευρώ με το ΦΠΑ έως 30/03/2019!!

 

vpartner

Η λύση στη γραφειοκρατία